Service

Service

Wij zijn dagelijks met tipi's in de weer als verhuurders en ook als gebruikers. Hierdoor hebben we een schat aan ervaring opgebouwd. Daardoor kunnen wij een uitstekende service bieden mocht er naar verloop van tijd toch iets aan de tipi mankeren. Reparaties kunnen worden verricht in ons eigen atelier.

Wij zijn er graag bij als de nieuwe tipi voor de eerste keer wordt opgebouwd. Vandaar dat we hiervoor een gereduceerd tarrief rekenen. Met de opbouw instructie in de hand kunt u samen met ons de tent op de juiste manier opbouwen.

Indien gewenst kunnen wij het volgende jaar terugkomen om te zorgen dat de tipi weer optimaal klaar staat voor het komende seizoen.

Als u liever zelf de tipi wilt opbouwen kunt u onze aanhanger gebruiken om de materialen naar de juiste plek te brengen. 

Om vooraf een goede indruk te krijgen van het formaat tipi dat bij u past kunt u het beste een tipi van ons komen bekijken. Dit kan in de regio Nijmegen maar vaak ook als onze tipi's worden opgezet ergens bij u in de buurt.

Neem contact op voor een afspraak.

 
 

Bosjuweel
Koopvaardijweg 3
6541 BR Nijmegen
Telefoon: 024 - 3776086
E-mail: info@bosjuweel.nl